De compact cursus

Deze bestaat uit 35 rijlessen, een tussentijdse toets en het CBR-examen. Deze cursus wordt het meeste door de leerlingen gekozen en is ook een goede manier om je rijbewijs te behalen. Als blijkt dat er meer rijlessen nodig zijn, wordt dit tijdig door de instructeur medegedeeld, zodat je weet waar je aan toe bent.
Mocht je minder lessen nodig blijken te hebben? Dan krijg je het teveel betaalde bedrag gewoon van ons terug.

Reguliere rijlessen

Per week volg je één of meerdere lessen. Een rijles heeft een tijdsduur van zestig minuten. Ook bestaat de mogelijkheid om zogenaamde “Bloklessen” te boeken. Een blokles is een dubbele rijles en heeft dus een tijdsduur van 2 uur. In een blokles kun je veel instructieonderdelen direct afronden.

Je aanleg en het aantal lessen per week bepalen de tijdsduur van je rijopleiding. Maar hoe weet je of je dan klaar bent voor het examen? Dit kan de instructeur je vertellen. Je vorderingen worden bijgehouden op de instructiekaart. Zo kun je zien wat je al beheerst en waar je nog aandacht aan moet besteden. Duidelijkheid dus. Op basis van je lesfrequentie wordt vervolgens de datum van je praktijkexamen bepaald.